Jeffrey-in-Bulgarije-dus.reismee.nl

exacte vertrekdag

Het is bekend. Komende zaterdag vertrek ik al richting Frankrijk. Ik had gehoopt op de dinsdag erna, maar het ging niet lukken.

Ik rij nu met de bus eerst naar Valmeinier en van daaruit naar Valloire. Eigenlijk valt Valmeinier ook onder mijn werkregio, maar omdat ik geen auto heb en het ligt toch wat ver van Valloire, zal ik de vraagjes en probleempjes van daaruit per telefoon oplossen, maar wel prima dat ik er even doorheen tuf. Zie ik wel meteen hoe het eruit ziet.

Zoals ik al aangaf in mijn laatste verhaal, ik weet niet of ik de site ga bijhouden. Ik zal niet veel spannends beleven aangezien ik alleen in het dorpje zal verblijven, maar mocht ik in een gekke bui zijn zal ik toch wat plaatsen. De mazzel is dat ik werk vanuit mijn eigen appartement waar ik met mijn laptop op het internet kan. Ideaal! Dus vast voldoende tijd om de privémailtjes gewoon te antwoorden. Mijn drukste dagen zijn vrijdag, zaterdag en zondag zoals ik begrepen heb, dus het kan zijn dat ik dan even niet reageer.

Ergens in de laatste week van maart en de eerste week van april kom ik gepromoveerd terug in het landje en waar de reis dan heen gaat? Wie zal het zeggen.

Voor nu: Salut

t. Mirjam

Hoi Jef!
Wat geweldig voor je, dat je nu toch weer in je geliefde reiswereld bent beland! Dat zie je maar weer, de aanhouder wint! Dat zal je toch niet meevallen, om zo helemaal alleen daar in die sneeuw terecht te komen. Maar je doet weer veel ervaring op en je zal er weer sterker uitkomen! Wij wensen je ongelooflijk veel succes toe en blijven je op de "voet"volgen! Nou ja, niet letterlijk ha ha! Dikke kus van O. Simon en van mij.

Roy Agnes en Twan

Hey,,

Dit gaat idd wel erg snel dat je weggaat..
Jammer dat we je niet meer ff hebben gezien..
Maar des ondanks wensen we je heel veel plezier..

Toi toi toi,,
Succes...

Groetjes Roy,,Agnes en een dikke knuffel van Twan.

T Nar

Hoi Jeff jeetje het gaat nu echt snel gebeuren hopelijk heb je al je dingen al geregeld wat je nog moest doen .En ik wens je een hele fijne reis daar naar toe en veel sterkte met alles en geniet ervan .T Nar.