Jeffrey-in-Bulgarije-dus.reismee.nl

25 mei

Ik had dus nog even moeten wachten met mijn vorige verhaal. Gister kreeg ik namelijk te horen dat 25 mei mijn definitieve vertrekdatum is. Nu komt het wel heel dichtbij.

Eind van de ochtend vertrek ik van Schiphol met de uiterst betrouwbare maatschappij Bulgarian Air en pas 's avonds rond 22:00 uur kom ik aan in Bourgas. De vlucht duurt normaliter 2 uur en een kwartier, maar ik heb een flinke tussenstop in Sofia. Eens kijken of ik wat kan meepikken van de stad

Laughing

Ik spreek overigens wel in de ik-vorm, maar ik moet zeggen wij. Ik vertrek samen met Kevin, een reisleider van Beachmasters. Dit valt onder dezelfde werkgever alleen gaat Kevin zich volop bezig houden met de jongeren. Mijn doelgroep is, hoe zal ik het zeggen, de groep mensen die niet meer meewillen met de jongerenreizen...... Waar nodig helpen we elkaar, alleen krijgt Kevin er op den duur nog 5 beachmasters-collega's bij en ik blijf in m'n uppie.

Aangekomen op het vliegveld van Bourgas worden wij opgehaald door mensen van het lokale agentschap en worden we verwacht door Nicole (zie vorige verhaal) om ergens een borrel te drinken (wat ontzettend rottig). Dinsdag is een verkendag (in Sunny Beach)en worden we aan veel mensen voorgesteld.

De daarop volgende 2 weken staan in het teken van hotelbezoeken, alle info voor de gasten klaar leggen, praten met de managers, afspraken maken, kamers bekijken etc. Ook ga ik langs instanties als het ziekenhuis, de plaatselijke huisarts, apotheken en politie. En verder zal ik de route uit mijn hoofd leren kennen in Sunny Beach, Nessebar en Svati Vlas en de route vanaf het vliegveld naar deze dorpen. Kortom druk druk druk druk, maar ontzettend leuk (volgens mij). In ieder geval moet ik klaar zijn voor 9 juni, want dan komen de eerste gasten aan.

Dit is het voor nu. Het volgende bericht zal komen uit Bulgarije. Hopelijk via mijn laptop vanaf mijn hotelkamer en als ik daar geen internet heb vanuit een café of het kantoor van het agentschap. Groetjes en tot over 4 maanden.

Jeff

Nanda

Wauw, dat gaat dan toch nog heel snel. Gezellig dat je, in ieder geval in het begin, met z'n 2-en reist.
Ik ga, met enige jaloezie, genieten van jouw verhalen in Nederland.
Heel veel succes!

xxx Nanda

ingeborg

Hey Jeffrey, toch nog sneller dan verwacht. Ik wens je heel veel suc6 maar dat gaat vast helemaal goed komen! Ik ga je volgen

Geniet ervan!

Ben

Hallo Jeffrey, geweldig man nu gaat het dus gebeuren nog een paar nachten en dan begint het avontuur.

zal met spanning je reis volgen en he 25 mei zal ik een flinke borrel(melk) op je toasten.

groetjes van (oom) Ben

Gert

Hey Jeffrey,

Volgens verwachting (en toch nog onverwacht!)
Suc6 met de voorbereidingen!

Groet, Gert

natascha

i wisch you al the best!!!!!pas goed op jezelf,lieve jeffrey

Gooise Matras Yvon& Stan en de meiden

Ben zelf net terug uit Turkije en lees je verhaal erg spannend allemaal. Wij het Gooise Matras wensen jou heel erg veel suc6 en plezier. En ik dacht dat mijn broertje mijn schuilnaam wel begreep of heb je nog meer bekenden in het Gooi wonen. Suc6 en wel mailen of bellen

Wim Rozendaal

Heel veel plezier in Bulgarije! Ik hoop dat het je zal bevallen en dat het je die stimulans geeft die je zoekt..

Ik volg je verhalen al sinds het begin en vindt dat je een enorm fijne schrijfstijl hebt. Zelfs stukjes waarin je niks te melden hebt ;-) zijn leuk en interessant om te lezen. Ik kijk uit naar je verhalen uit Bulgarije!

????? (succes in het bulgaars)

Wim Rozendaal

Blijkbaar pakt je blog geen bulgaars..

ycnex moest er staan.

tante Nar

Hoi JEF Ik wens je een hele fijne tijd daar in Bulgerije en maak er wat van toch nog snel gegaan he .Nu Jef een hele goeie reis en ik hoop dat je het erg naar je zin hebt en ik blijf op de hoogte van je verhalen want je verteld het inderdaad heel erg leuk gr Tante nar .xxx

Henkey

Hey kerel, eindelijk is aan het lange wachten een eind gekomen!!! IK wens je heel veel succes in Bulgarije en laat snel wat van me horen via de mail!!!!!!

Groeten,

Henk

Opa en Oma

Ook al hebben we geen computer,willen we je toch even veel succes wensen.We vonden het fijn dat je ons nog even gedag kwam zeggen.En ons uitgelegd heb wat je gaat doen in Bulgarije.liefs Opa en Oma